Compleet Dakbeheer


Het onderhoud van uw dak is van essentieel belang voor de levensduur.


Compleet dakbeheer

Het beheren van uw dak, de vijfde gevel van uw pand, is complex. Veel wordt over daken verteld en geschreven. Wij maken het tot onze taak u volledig te ontzorgen door helder advies, een degelijke rapportage en als eerlijk gesprekspartner.

”Het zo efficiënt mogelijk dakonderhoud plegen dat met minimale onderhoudskosten de economische levensduur van het project wordt behaald”.

Iedereen weet dat het plegen van onderhoud, ook aan daken, de levensduur kan verlengen toch worden er vaak concessies gedaan die indruisen tegen dit belang. De economische situatie van nu is vaak meer urgent dan de onderhoudskosten op lange termijn. De gekozen oplossing zorgt er echter wel voor dat de onderhoudskosten op lange termijn expansief kunnen groeien.

Compleet Dakbeheer

Bij het beheren van uw project maken wij gebruik van onderstaande richtlijnen:

Bestaande situatie opnemen, als basis voor onderhoudsvoorstel.

Economische levensduur dak afstemmen op economische levensduur project

Helder advies, waarin duidelijk de afweging van het kostenaspect op lange termijn wordt vertaald.

Evalueren van de aangeboden voorstellen, en deze in uitvoering begeleiden.

Elk jaar inspecteren.

Rapporteren van de uitgevoerde werkzaamheden.

Wij kunnen de onderhoudskosten op lange termijn reduceren door de juiste keuze van producten en dakbedekkingsystemen. Het beheren van uw dakprojecten op deze wijze zal voor u als eigenaar kostenbesparend zijn in relatie tot de economische levensduur van uw project. Onze werkwijze zorgt ervoor dat uw dak in optimale conditie blijft voor de gewenste levensduur.

Unieke werkwijzeZaken doen met Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries is terechtkomen in een sfeer van kwaliteit en deskundigheid.


Offerte aanvragen