Bedrijfsprofiel


Compleet Dakonderhoud Noort en de Vries

Compleet Dakonderhoud Noort en de Vries is uw Partner voor Plat dak Projecten in bitumineuze en kunststof dakbedekkingen voor Dak onderhoud, Dak beheer, Dak renovatie en Dak service. Met een team van enthousiaste professionals staan wij klaar om u volledig te ontzorgen.
”Door helder en eerlijk te adviseren de levensduur van een dakbedekkingssysteem bereiken die is afgestemd op de economische levensduur van het project”.

Onze bedrijfsfilosofie voorkomt onnodige investeringen en geeft helderheid over de te maken keuzes op lange termijn. Door bekendheid met systemen en producten kan Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries u correct adviseren, waarbij uiteraard de beste prijs-kwaliteitverhouding wordt aangehouden.

Met persoonlijke betrokkenheid kan Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries u, als partner, ondersteunen bij uw dakproject. In een persoonlijk gesprek worden uw wensen in een traject vastgelegd en met u afgestemd, van een regulier advies tot het volledig begeleiden van uw project.

Heeft u interesse in wat Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries u te bieden heeft? Neem dan gerust contact op voor een oriënterend gesprek.

Unieke werkwijzeZaken doen met Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries is terechtkomen in een sfeer van kwaliteit en deskundigheid.


Offerte aanvragen